Kom i praktik i dit boligområde!

grafik03

Nu har du mulighed for at komme i praktik i det nye Medborgerhus i Korskærparken eller i Aktivitetshuset i Sønderparken. Her kan du prøve kræfter med alt fra rengøring, køkkenmedhjælp, aktivitetskoordinator, grønne områder, undervisning og meget mere.

Vi har både brug for dig  der gerne vil i praktik for at afprøve et nyt arbejdsområde og/eller bare gerne vil fastholde dine kompetencer og skabe større chancer for et job.

Hos os vil du få hjælp til dine opgaver i praktikforløbet, både fagligt og socialt. Du vil fx få tilbudt kurser som er relevante for dig og din praktik, dette i samarbejde med Fredericia Jobcenter. Vi kan på den måde skræddersy et perfekt praktikforløb der lige matcher dig og dine ønsker/behov. Samtidig får du mulighed for at komme ud i et arbejdsmiljø, hvor det sociale vægtes højt, og hvor der er gode kolleger.

Er du interesseret så kontakt:
Kasper Søstrøm Müller, på tlf. 2491 5796 eller på mail: ksm@boligfa.dk

Nedenfor kan du læse lidt om forløbet “Slip Ledigheden”.

Slip Ledigheden er et samarbejde mellem Den Boligsociale Helhedsplan i Fredericia og jobcenteret. Det handler om, at få dig der er ledig, tættere på arbejdsmarkedet.
Forløbets varighed er 13 uger.

Forløbet er ulønnet, men du modtager stadig din overførelsesindkomst under forløbet, dvs. enten kontanthjælp eller dagpenge. Slip Ledigheden er med til at kvalificere og/eller opkvalificere dig i perioden, og samtidig kan det være dig behjælpelig med at komme i gang med en uddannelse, kursus mv. i samarbejde med din sagsbehandler på jobcentret.

Hvem samarbejder i mit boligområde?

Både i Sønderparken og Korskærparken er der i samarbejde med Fredericia Jobcenter og genoptræningscentret.

Hvad sker der efter mit praktikforløb?

Når praktikforløbet er overstået vil vi sammen med din sagsbehandler på Jobcentret forsøge at få dig ud i ordinær arbejde evt. med løntilskud eller evt. i uddannelse, hvis du ønsker det.

Se vores video ved at trykke på linket nedenfor:

Job og praktik

Skriv et svar