Job

grafik11Sådan får du nyt job

Kunne du tænke dig at få hjælp til at komme i arbejde, er du ledig, eller skal du bruge et fritidsjob eller en praktikplads?

Beskæftigelseskonsulenten kan i samarbejde med uddannelseskonsulenten og Fredericia Jobcenter hjælpe dig videre med din jobsøgning igennem det etablerede virksomhedsnetværk eller de to virksomhedscentre der ligger i Sønderparken og Korskærparken.

Kontakt:

Projektmedarbejder Frank Høgh – Tlf. 305 016 26 – eller

Mail: frh@boligfa.dk hvis du har brug for hjælp,  eller kig forbi:

Aktivitetshuset i Sønderparken 
Søndermarksvej 74 A
7000 Fredericia

Medborgerhuset i Korskærparken
Ullerupdalvej 13
7000 Fredericia

Tænk hvis arbejdet lå lige om hjørnet!

Det kan blive en realitet, hvis du er interesseret.

I forbindelse med de fysiske renoveringer i Sønder- og Korskærparken, vil der i de kontrakter der indgås med entreprenørerne, arbejdes med at aftale praktikplads hos det eller de byggefirmaer, som forestår renoveringerne. Praktikpladserne kan aftales ved, at man indskriver såkaldte “sociale klausuler” i entreprisekontrakterne. De sociale klausuler er vilkår om, at det enkelte entreprenørfirma forpligtiger sig til at ansætte et antal praktikanter i forbindelse med renoveringerne, som en betingelse for at få arbejdet. Praktikanterne ansættes i samarbejde med det pågældende firma, da det er dem der ved, hvilke kompetencer der er nødvendige for det pågældende arbejde.

Hvor?

Sønderparken eller Korskærparken.

Hvordan?

Her på siden kan du holde dig opdateret med forløbet omkring praktikpladserne, der vil blive forhandlet i forbindelse med renoveringernes igangsættelse. Hvis du er interesseret i at høre mere om de planer vi har for beskæftigelsesområdet, så kontakt, Stine Berg Sørensen på tlf. 40 24 02 39.

Se vores video ved at trykke på linket nedefor:

JOB OG PRAKTIK