Aktiviteter

grafik01

At være beboer i SønderKorskær er noget ganske særligt. Her syder der af aktiviteter rundt omkring i området og udbuddet af aktivitetstilbud er varieret og farverigt. Sammensætningen af aktiviteterne er lige så alsidig, som sammensætningen af beboere er det. Sjove og festlige aktiviteter for voksne, børn og ældre beboere, hvor du som beboer bliver en del af et fællesskab.

Aktiviteterne er alt lige fra sport, kreative sysler, sundhed, assistance med jobsøgning og uddannelse til hyggestunder, lektiecaféer, klubber, medieværksted, værested og foredrag om aktuelle emner.

Drivkraften bag aktiviteterne er, udover ansatte projektmedarbejdere også frivillige ildsjæle, som bare “vil det hér”. Aktiviteterne udspringer af beboernes ønsker og idérigdom. Flere af de frivillige sætter selv aktiviteter i gang, hvor de fungerer som tovholdere og skaber netværk for de aktive og blomstrende boligområder. Alle herude er med til at skabe et inspirerende og dynamisk miljø med aktiviteter for enhver smag.

Nu og fremover er der brug for rigtig mange frivillige ildsjæle, som kan støtte op om de initiativer, der allerede varetages herude.

Har du lyst til at se mere om, hvad der sker i boligområderne, så tag et kig videre på kalenderen her på hjemmesiden og se, hvad sker der lige i denne måned! Vær også opmærksom på at læse Parkposten, som drives og eksisterer alene på baggrund af frivillige ildsjæle, som også er beboere i områderne. Dernæst udkommer nogle gange årligt et Nyhedsbrev, hvor aktiviteter også vil være præsenteret.

Vil du være med til at yde en frivillig indsats til glæde for andre – eller har du en idé til en ny aktivitet, så tag kontakt til Anni Lindum – Mobil 40 24 02 36 for en snak eller lav en aftale om et møde! Vi vil glæde os til at høre fra enhver beboer, der gerne til gøre en forskel!

 

Skriv et svar