Nyheder

Værksted i Sønderparken

Der er indrettet et dejligt Handy-/Hobbyværksted, som du er velkommen til at benytte. Værkstedet råder over en mængde udstyr, værktøj, søm og skruer osv. Det er muligt at få hjælp, hvis du skal ordne cyklen, så den bliver køreklar igen. Vi har mulighed for at hejse cyklen op i arbejdshøjde

Du kan booke værkstedet via hjemmesiden. Klik på “Arrangementer” og vælg “Bookingforespørgsel”. Dermed får du via bookingen givet besked videre til den ansvarlige for værkstedet om, hvornår du gerne vil bruge værkstedet. Du vil dernæst enten modtage en bekræftelse eller få en mail, hvis du ikke kan benytte værkstedet på det ønskede tidspunkt.
Steen, som er den ansvarlige for værkstede, vil være der for at hjælpe og sørge for, at værkstedet til hver en tid er i tip top stand og at de værktøjer, der er brug for også forefindes der.

Så det er bare med at komme frem med de ting og sager, der trænger til at blive repareret, eller måske mangler du lige en ny hylde eller kasse eller …..   Steen er den ansvarlige i værkstedet og du kan ofte finde ham i caféen, så du kan lave en aftale med ham der. Evt. kan du kontakte husbestyrelsesformand Tove Bertelsen.

Kom ind og se faciliteterne og få en snak om mulighederne.

Tags: ,

Der er lukket for kommentar.