Uncategorized

Læsedysten

Læs for vildt i februar og bliv Fredericias mest læsende børnefamilielæsedyst1


Det er godt at læse. Det gør os klogere. Det øger vores ordforråd, styrker vores fantasi og vores koncentrationsevne – og så er det hyggeligt. Nu kan børnefamilier give læsningen en saltvandsindsprøjtning i februar. Med læsekonkurrencen #Læsedysten sætter Fredericia Bibliotek fokus på vigtigheden af læsning. Når februar rinder ud, kårer Fredericia Bibliotek nemlig Fredericias 3 mest læsende familier, og der er noget at kæmpe om.  

 

#Læsedysten er en konkurrence, hvor lokale børnefamilier dyster indbyrdes om at læse flest bøger i løbet af én måned. Den familie der læser flest bogsider pr. person, bliver Fredericias mest læsende familie og vinder en aften med mad og bowling for hele familien. Anden pladsen udløser en familietur i biografen mens familien på
3. pladsen får med en kurv med lækkerier. #Læsedysten er for familier med børn i alle aldre. I må læse bøger, høre lydbøger og læse højt for hinanden.

 

Læsedysten sparkes i gang 1. februar, og I kan tilmelde jer allerede nu. Det er let at deltage. De tilmeldte familier får udleveret en læsedystpose med alt det, som de har brug for at komme i gang med konkurrencen. En gang i ugen giver de biblioteket besked om hvor mange sider, de har læst. Hvem der fører #læsedysten opdateres ugentligt i et læsebarometer på www.fredericiabib.dk bortset fra den sidste uge i februar, hvor den aktuelle stilling hemmeligholdes.

 

De 3 vinderfamilier offentliggøres ved en præmieoverrækkelse lørdag 5. marts, hvor forfatteren Mette Finderup vil fortælle om sine populære børnebogsserier som ”Sværdets mester” og ”Den grønne ø” og Emmy-bøgerne.

 

Interesseret? Så læs mere om læsedysten og hvordan I tilmelder jer på www.fredericiabib.dk

Marion Tirsgaard
Bibliotekar
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia
Telefon       7210 6800
Direkte       7210 6823

Mobil          2293 9063

Mail             marion.tirsgaard@fredericia.dk

Tags:

Der er lukket for kommentar.