Foredrag

Er du særligt sensitiv?

Tirsdag d. 17­­/2 Kl. 19.00 v. Anette Christensen Sundhedsfremme-Gruppen-Foredrag-OK_slider

 

 

”Som barn frøs jeg uhæmmet, når det var koldt og var ved at brække mig af varme, når temperaturen kom over 24 grader. ”Ualmindelig Piget” læste jeg i øjnene på de voksne omkring mig, som tænkte deres om den sarte, generte pige, der helst ville lege alene og havde en voldsomt veludviklet fantasier”

Foredrag v. Anette Christensen, TrivselsGuide.

Med udgangspunkt i eksempler fra virkeligheden tager Anette Christensen dig med på en tur ind i det særligt sensitive univers. Hvis du er selv, dit barn eller en anden i din nærhed er særlig sensitiv, vil du blive beriget med indsigt, ahaoplevelser og en større forståelse for personlighedstrækket. Samt ikke mindst for de fordele, det kan føre med sig

Overbelastede sensitive oplever store udfordringer og misforstås ofte som pivsede, overfølsomme eller aggressive. Alt efter hvilken type de er. Derfor er det vigtigt at lære, hvordan overbelastning erstattes af større balance.

 

Kaffe og The 6,00 Kr.Kage 5,00 Kr. Medborgerhuset KorskærparkenUllerupdalvej 13

Fri entré

Tags:

Der er lukket for kommentar.