Aktiviteter

Forkæl dig selv med Mindfullness

MindfulnessForkæl dig selv med et Sommer Mindfulness Mini Retreat

24. og 25. juli kl. 9.30—12.30 i Medborgerhuset Korskær, Ullerupdalvej 13, Fredericia

Forfriskende…

Livgivende…

En pause…

og lidt ud over det sædvanlige…

Glæd dig!

Mindfulness Mini Retreat, er for både nybegyndere og øvede. Retreatet giver dig en oase af ro og fordybelse lige midt i hverdagen. – Måske vil du gerne genopdage mindfulness efter en tid, uden daglig praksis. – Måske vil du gerne lære mere og i gang med at praktisere mindfulness. – Måske nyder du at praktisere mindfulness med ligesindede.

Alt det er muligt på vores Mindfulness Mini Retreat, hvor du vil praktisere mindful-ness sammen med andre og øge kendskabet til mindfulness igennem fælles praksis. Louise Vælds er uddannet mindfulnessinstruktør og har flere års erfaring med mind-fulness og er underviser på retreatet.

Retreatet er gratis og er arrangeret af Byhøjskolen Korskær, et projekt under Fredericia Bibliotek.

Tags:

Der er lukket for kommentar.