Nyheder

Ung Økonomi

ung økonomiFormålet med ungøkonomi.dk der er en del af projektet ”På fode igen” er, at hjælpe unge til at få et overblik over deres økonomiske situation og gøre økonomi til at forstå for alle.

De vil også gerne give bedre forståelse for hvad lån og gæld er, og være med til at sikre, at unge ikke havner i bundløs gæld. Unge der har gæld kan få hjælp til, at lave aftaler med kreditorer om afdrag på gælden.

Igennem hjælp og rådgivning, kan lære unge, selv at styre deres økonomi og få et bedre liv. Tilbuddet er gratis. Unge, skriver på vores online rådgivning, kan få råd af professionelle, der kun er der for de unges skyld og vejledning af folk der arbejder med økonomi til dagligt, som er frivillige rådgivere i deres fritid, de frivillige har en baggrund som bankrådgivere, socialrådgivere, advokater, jurister eller lignende. De rådgiver om budgetlægning, gæld, gældssanering og om hvordan, man kan anvende sit rådighedsbeløb bedst muligt.

ung

Tags:

Der er lukket for kommentar.