Nyheder

Amir Rashids historie – Fra gaden til Gården

Amir lagde vejen forbi Messe C og Medborgerhuset og fortalte en hudløs ærlig fortælling om sit liv og sin opvækst i Danmark. Om hvordan han kom væk fra det kriminelle miljø på Nørrebro igennem det Danske Taekwondo Landshold og om hvordan det er at være en af de første af anden etnisk herkomst, der blev ansat i Dansk Politi.

Hør også hvordan Amir blev modtaget på ”gaden” som etnisk betjent, og hvordan han takler situationer som at blive kaldt ”forræder” af sine ”egne”. Amir har igennem de senere år været med til de fleste større politiaktioner, som: EU- topmødet, Christianiaindsatsen, rydningen af Ungdomshuset, Klimatopmødet m.m. og fortæller meget levende om nogle af de spændende, men til tider ekstreme situationer han har stået i som politibetjent.

Tags:

Der er lukket for kommentar.